Ruud Boymans weg bij Almere City FC

ALMERE • Di 26 mei 2020 | 18:52 • Dinsdag 26 mei 2020 | 18:52

Almere City FC en aanvaller Ruud Boymans hebben besloten geen nieuw contract met elkaar aan te gaan. Boymans kan hierdoor transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

De 31-jarige Boymans revalideerde het afgelopen jaar in Almere na jaren van blessureleed. In januari kreeg de spits verrassend een contract tot het einde van het seizoen aangeboden bij City FC (met een optie voor nog een seizoen).

Na een revalidatieperiode van 1166 dagen mocht hij op 28 januari tijdens een korte invalbeurt in de uitwedstrijd tegen Jong AZ zijn rentree maken in het betaalde voetbal. In totaal kwam Boymans, totdat de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus, tot drie invalbeurten voor Almere City FC. Tijdens deze korte invalbeurten wist hij niet tot scoren te komen.

Boymans speelde in het verleden bij Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ, NEC, Willem II en FC Utrecht. In 2017 raakte hij in de Verenigde Arabische Emiraten zwaar geblesseerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel