Hoofdklasser SV Urk sluit seizoen af

URK • Vr 29 mei 2020 | 6:54 • Vrijdag 29 mei 2020 | 6:54

Hoofdklasser SV Urk heeft donderdagavond het seizoen 2019/2020 afgesloten. Onder leiding van trainer Richard Karrenbelt werd op sportpark De Vormt de laatste training afgewerkt. Het was ook de laatste training van Karrenbelt bij SV Urk. De oefenmeester gaat volgend seizoen aan de slag bij WHC uit Wezep.

Karrenbelt was drie seizoenen betrokken bij de hoofdklasser. In 2017 maakte de trainer de overstap van ONS Sneek naar SV Urk. In zijn eerste twee seizoenen eindigde hij met Urk op de zesde plaats. Voor de uitbraak van het coronavirus stond hij met de Urkers op plaats zeven van de hoofdklasse B. Na 21 wedstrijden had de ploeg 31 punten.

Het stokje bij SV Urk wordt direct overgenomen door de nieuwe trainer Gert Jan Karsten. Hij gaat komende dinsdag al aan de slag met de selectie. Na het tekenen van zijn contract staat hij dan voor de groep. Karsten werkte de afgelopen jaren bij HHC uit Hardenberg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel