Kapitein wil vv Tollebeek discipline en karakter bijbrengen

URK • Ma 1 juni 2020 | 12:25 • Maandag 1 juni 2020 | 12:25

Hoofdtrainer van vv Tollebeek Klaas Hessel Kapitein wil zo snel mogelijk zijn winnaarsmentaliteit overbrengen op de spelers van de club. "Ik wil ze in ieder geval discipline en karakter bijbrengen. Ik ben zelf erg fanatiek en dat wil ik ook graag overbrengen op de spelers", aldus Kapitein. Hij heeft een éénjarig contract bij de club getekend met een optie voor een tweede seizoen.

De Urker gaat bij vierdeklasser Tollebeek voor het eerst in zijn carrière aan de slag als hoofdtrainer van een eerste elftal. Het niveauverschil is volgens Kapitein geen probleem: "Voetbal is voetbal. Of je nu met goede of minder goede voetballers werkt het spelletje blijft hetzelfde."

De oud-speler heeft de afgelopen vier jaar ervaring opgedaan als assistent-trainer bij hoofdklasser SV Urk. De laatste drie seizoenen onder leiding van hoofdtrainer Richard Karrenbelt die een goede tip heeft voor de nieuwbakken hoofdtrainer: "Hij moet gewoon altijd zich zelf zijn. Als hij dat doet, kan hij het lang volhouden."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel