Voetballer Kelt Jager wil via Flevo Boys weer hogerop

EMMELOORD • Do 4 juni 2020 | 20:34 • Donderdag 4 juni 2020 | 20:34

Voetballer Kelt Jager uit Emmeloord wil na een zware blessure via hoofdklasser Flevo Boys in zijn eigen woonplaats weer hogerop zien te komen.

In november vorig jaar scheurde de verdediger tijdens een training bij Almere City FC zijn rechter kruisband af. Door een samenloop van omstandigheden valt Jager bij Almere City buiten de boot. De Emmeloorder speelde in de Tweede Divisie met Jong Almere City FC, maar dat team is opgeheven. City gaat onder leiding van trainer Hedwiges Maduro door met een team van voetballers onder de 21 jaar, maar daar is Jager met zijn 21 jarige leeftijd te oud voor.

Flevo Boys geeft hem de tijd om rustig aan zijn herstel te werken en daarna aan te sluiten bij de eerste selectie van de club uit Emmeloord. Samen met fysiotherapeut Erik Stolte van Fysiotherapie Bakker werkt Jager aan zijn herstel. Zelf heeft hij goede hoop. "Ik weet zeker dat ik gewoon weer op het oude niveau kom en ik weet zeker dat ik hier gewoon ga vlammen", zegt de voetballer. "En ik weet zeker dat ik nog steeds het profvoetbal kan halen en daar ga ik 100 procent nog voor".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel