Leegloop bij Heren I Almeerse HC duurt voort

ALMERE • Di 23 juni 2020 | 11:14 • Dinsdag 23 juni 2020 | 11:14

Hoofdklasser Almeerse Hockey Club ziet opnieuw twee belangrijke spelers vertrekken. Spits Deegan Huisman en Andrin Rickli zijn komend seizoen niet meer te bewonderen op sportpark Klein Brandt.

Deegan Huisman vertrekt naar hoofdklasser Hurley uit Amstelveen. De 22-jarige Amerikaanse international was het afgelopen seizoen nog clubtopscorer in Almere met 8 treffers.

Ook de Zwitser Andrin Rickli keert na 3 seizoenen de club de rug toe. Ook aanvoerder Robin Herweijer zou intern hebben aangegeven te willen stoppen bij Heren I, maar dit is nog niet door de club bevestigd. De aanvoerder is momenteel op vakantie.

Eerder was al bekend dat Daan Dekker (Amsterdam), Ignacio Salas (terug naar Argentinië) Stijn Jolie (stopt), Valentijn Charbon (Amsterdam) en Floris Kuiper (Laren) vertrekken bij de Almeerse Hockey Club.

Eerder gaf coach Pasha Gademan al aan na drie jaar te stoppen als eindverantwoordelijke bij de Almeerse HC. De club is nu naarstig op zoek naar een opvolger voor Gademan. Men was heel ver met een kandidaat, maar op het laatste moment ging de komst van deze nieuwe trainer niet door. Club en coach kwamen er uiteindelijk financieel niet uit.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel