Beuling stapt in hitte het ijs weer op

EMMELOORD • Vr 7 augustus 2020 | 12:00 • Vrijdag 7 augustus 2020 | 12:00

Schaatster Femke Beuling uit Emmeloord is in de warmste week van het jaar het ijs weer opgestapt. Op de baan van Thialf in Heerenveen is de sprintster met haar ploeg Team IKO begonnen aan de voorbereiding op het komende seizoen.

"Eigenlijk is dat best wel lekker als het zo warm is. Het gevoel is weer wennen, maar dat heb je snel weer onder de knie", zegt Beuling.

Beuling wil komend seizoen een beter jaar draaien dan haar eerste jaar bij IKO. De Emmeloordse begint aan haar tweede seizoen bij de senioren en wil een stap gaan zetten in haar ontwikkeling. Beuling liet in het voorjaar weten niet tevreden te zijn met vorig seizoen.

"Het zijn details, het zijn kleine dingen", aldus het talent. De timing en het gevoel moeten volgens de Emmeloordse precies kloppen. Daar werkt Beuling hard aan, maar volgens haar is het moeilijk om precies aan het geven wat er beter moet. Het gaat vooral om details van de techniek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel