Urk gaat in Hoogeveen met 4-1 onderuit

URK • Za 12 september 2020 | 17:14 • Zaterdag 12 september 2020 | 17:14

De voetballers van SV Urk hebben hun tweede wedstrijd in de Hoofdklasse B verloren. Uit tegen HZVV uit Hoogeveen leed de ploeg van Gert Jan Karsten een 4-1 nederlaag.

HZVV kwam na 40 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Dick Hakvoort maakte namens Urk hands, waarna Yoran Popovic raak schoot via een penalty. Na rust kwam de ploeg uit Hoogeveen razendsnel op 3-0 via treffers van Yannick Manusiwa en Popovic. Diezelfde Popovic gooide de wedstrijd op slot toen hij een paar minuten zijn derde van de middag maakte. Jelle de Boer maakte namens Urk nog een eretreffer en bepaalde de eindstand op 4-1.

Urk heeft nu na twee wedstrijden 3 punten. Vorige week werd het openingsduel nog met 4-1 gewonnen tegen NSC Nijkerk.