Handbalster Yara ten Holte opgeroepen voor Oranje

ALMERE • Ma 14 september 2020 | 19:11 • Maandag 14 september 2020 | 19:11

Yara ten Holte uit Almere is voor de eerste keer in haar carrière opgeroepen voor Oranje. De keepster van het Duitse Borussia Dortmund is door bondscoach Emmanuel Mayonnade geselecteerd voor de oefenwedstrijden tegen Duitsland. Afgelopen zaterdag debuteerde Ten Holte met haar club ook al in de Champions League.

Tijdens de trainingsstage, eind september, speelt Oranje twee oefenwedstrijden tegen Duitsland. De eerste wedstrijd staat gepland op donderdag 1 oktober. Twee dagen later, op zaterdag 3 oktober, gaan beide ploegen nogmaals de strijd met elkaar aan. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Duitse Lingen, zonder publiek.

Ook linkerhoekspeelster Martine Smeets uit Almere behoort tot de 19-koppige selectie. Smeets maakte deze zomer de overstap van het Franse Metz naar het Roemeense CSM Bucaresti. Smeets werd in december 2019 wereldkampioen met Oranje.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel