Koploper Flevo Boys blijft maar winnen

EMMELOORD • Za 26 september 2020 | 16:29 • Zaterdag 26 september 2020 | 16:29

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag een competitieduel in de Hoofdklasse B tegen ASV De Dijk eenvoudig gewonnen. De Emmeloorders waren op sportpark Ervenbos met 4-0 veel te sterk voor de hekkensluiter uit Amsterdam. Flevo Boys blijft na deze vierde overwinning op rij met twaalf punten de trotse koploper in de Hoofdklasse B.

De Emmeloorders kwamen in de 29e minuut op voorsprong door een treffer van Yander Zandbergen. Voor rust liep de thuisploeg tegen het machteloze De Dijk door twee treffers van aanvoerder Aran Nijboer eenvoudig uit naar 3-0. Na de pauze lieten de Emmeloorders de teugels wat vieren. Timon Rorije bepaalde in de 72e minuut de eindstand op 4-0.

Koploper Flevo Boys gaat volgende week op bezoek bij SC Genemuiden.