SV Urk verliest bij AZSV

URK • Za 26 september 2020 | 16:34 • Zaterdag 26 september 2020 | 16:34

In de Hoofdklasse B heeft SV Urk zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij AZSV nipt verloren. In Aalten was de thuisploeg uiteindelijk met 2-1 te sterk voor de ploeg van Gert Jan Karsten.

Bij rust leidde SV Urk nog met 0-1 dankzij een treffer van Riekelt Jan Brands. Vlak na rust wist de thuisploeg de gelijkmaker te scoren: 1-1. Tien minuten voor tijd kreeg AZSV een strafschop na een handsbal van Urk aanvoerder Bennie Dunnink. De penalty werd vervolgens benut en deze 2-1 betekende ook de einduitslag.

Urk heeft dit seizoen in de twee gespeelde uitwedstrijden nog geen punt gepakt. De ploeg van Gert Jan Karsten heeft nu 4 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week spelen de Urkers een thuiswedstrijd tegen SDC Putten.