Hattrick Hessel Snoek bezorgt Urk eerste uitzege

URK • Za 10 oktober 2020 | 17:03 • Zaterdag 10 oktober 2020 | 17:03

In de Hoofdklasse B heeft SV Urk zaterdagmiddag de eerste uitoverwinning van het nieuwe seizoen geboekt. De ploeg van Gert Jan Karsten was in Vriezenveen dankzij een hattrick van Hessel Snoek met 2-3 te sterk voor DETO Twenterand.

Bij rust was het al 0-2. Urk kwam na 8 minuten op voorsprong, nadat Hessel Snoek een voorzet van Riekelt Jan Brands knap binnenschoot. Vlak voor rust verdubbelden de Urkers de marge, nadat Snoek een verkeerde terugspeelbal van de thuisploeg afstrafte: 0-2.

Direct na rust kwam DETO terug in de wedstrijd door een goal van Ferdi ter Avest in de 49ste minuut: 1-2. Nauwelijks 5 minuten later mocht Hessel Snoek op aangeven van invaller Jelle de Boer zijn derde van de middag binnenwerken: 1-3. Vlak voor tijd deed Jansen nog iets terug namens DETO: 2-3.