Mannen Almeerse dieper in de zorgen

ALMERE • Zo 11 oktober 2020 | 16:36 • Zondag 11 oktober 2020 | 16:36

De mannen van de Almeerse Hockey Club zitten dit seizoen nog steeds zonder overwinning. Thuis tegen Hurley werd er met 2-4 verloren.

Na ruim twintig minuten spelen kwamen de gasten op voorsprong vanuit een strafcorner. Pim Wasser was trefzeker voor de ploeg uit Amstelveen. Tien minuten later kwamen de Almeerders op gelijke hoogte door een goal van Patrick Houben. 1-1 was de ruststand op sportpark Klein Brandt.

Tien minuten na rust kwam Hurley weer op voorsprong door Kenny Bain (1-2). Jelmer Siersema drukte vijf minuten later Almere met zijn goal verder de zorgen in (1-3). Deagan Huisman maakte de 1-4. Huisman speelde vorig seizoen nog voor de Almeerders. Joep Troost maakte de stand voor Almere iets dragelijke door de eindstand met zijn doelpunt op 2-4 te zetten.

De ploeg uit Almere blijft ook na deze nederlaag hekkensluiter van de hoofdklasse. Tilburg staat een na laatste en heeft één punt gehaald uit de eerste zeven duels. Volgende week spelen Tilburg en Almere tegen elkaar.