City FC zoekt eerherstel tegen hekkensluiter FC Dordrecht

ALMERE • Za 17 oktober 2020 | 16:15 • Zaterdag 17 oktober 2020 | 16:15

Almere City FC wil zondagavond de zure nasmaak wegspoelen, die het overhield aan het 1-1 gelijkspel tegen FC Den Bosch van afgelopen donderdag. De Almeerders verzuimden hierdoor de koppositie te pakken in de Keuken Kampioen Divisie.

Middenvelder Tim Receveur, die donderdag uitviel met een enkelblessure, moet de wedstrijd aan de Krommedijk hoogstwaarschijnlijk missen. Hij was zaterdagmorgen afwezig op de afsluitende training. De Ghanese Duitser Steve Tunga zal daarom hoogstwaarschijnlijk zijn basisdebuut gaan maken bij de Almeerders tegen Dordrecht.

Bovendien neemt Radinio Balker de plaats in van Delvechio Blackson in het basisteam. Thomas Verheijdt start weer in de punt ten koste van de Deen Ilias Sorensen. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van negatieve corona-testen.

Voor aanvoerder Ryan Koolwijk en Daniel Breedijk is de wedstrijd aan de Krommedijk een speciale: beide spelers kwamen in het verleden uit in het groene shirt van FC Dordrecht.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:
Woud, Hammouti, Mirani, Helstrup, Balker, Tunga, Koolwijk, Ahannach, Harrison, Verheydt en Bouyaghlafen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel