Schaatser Beuling kijkt uit naar NK Afstanden

EMMELOORD • Di 20 oktober 2020 | 21:50 • Dinsdag 20 oktober 2020 | 21:50

Schaatser Femke Beuling uit Emmeloord is zich aan het voorbereiden op het NK Afstanden. Dat toernooi wordt van 30 oktober tot en met 1 november gehouden op de ijsbaan Thialf in Heerenveen.

Beuling komt in actie op de 500 en 1000 meter. Het begin van het seizoen verloopt anders dan de sprintster had gehoopt, maar ze is blij dat er toch nog geschaatst kan worden in Heerenveen. Veel grote toernooien zijn vanwege corona afgelast.

De Emmeloordse hoopt de nare smaak van vorig seizoen weg te spoelen tijdens het NK. Beuling was niet tevreden over haar prestaties tijdens het eerste seizoen bij de commerciële ploeg Team IKO.

Vorige week keerde ze samen met haar teamleden terug van een trainingskamp in het Duitse Inzell. "De voorbereidingen in het nieuwe seizoen zijn niet echt in de war geschopt, totdat we in Inzell waren en na vier dagen weer terug moesten", zegt Beuling vanuit Thialf, waar de ploeg nu traint.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel