Selectie Almere City FC weer coronavrij

ALMERE • Vr 23 oktober 2020 | 17:00 • Vrijdag 23 oktober 2020 | 17:00

Alle spelers van Almere City FC zijn weer coronavrij. De volledige spelersselectie heeft negatief getest in de aanloop naar de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC van vrijdagavond 21.00 uur. Wel testte nog altijd één staflid van de Almeerders positief. Het gaat om hetzelfde staflid, dat de laatste 3 wedstrijden ook afwezig was vanwege het virus.

De afgelopen weken had Almere City telkens te maken met één of meerdere coronagevallen binnen de selectie in de aanloop naar de competitiewedstrijden. Twee weken geleden moest de ploeg tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC zelfs vier spelers missen vanwege een positieve Covid-19 test.

NAC trainer Steijn test nu negatief
De tegenstander van vrijdagavond moet in Almere nog enkele spelers missen vanwege corona. Wel meldt de nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie dat er geen nieuwe besmettingen binnen hun selectie hebben plaatsgevonden. Trainer Maurice Steijn keert vrijdagavond terug langs de lijn. De 46-jarige Steijn heeft negatief getest. Afgelopen dinsdag ontbrak hij nog vanwege een positieve test in de aanloop naar de met 0-4 verloren thuiswedstrijd tegen Cambuur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel