Selectie hoofdklasser SV Urk heeft training weer hervat

URK • Di 27 oktober 2020 | 22:59 • Dinsdag 27 oktober 2020 | 22:59

De voetballers van hoofdklasser SV Urk hebben de training weer hervat. Vanaf 14 oktober, het moment waarop het kabinet de strengere coronamaatregelen bekend maakte, heeft de selectie niet meer getraind. In kleine groepjes van maximaal vier personen werkte de selectie dinsdagavond een trainingscircuit af.

Volgens aanvoerder Bennie Dunnink is er in de afgelopen anderhalve niet getraind omdat de trainer dat niet wilde. Dunnink: "Omdat de competitie was stilgelegd en er dus geen uitzicht was op wedstrijden vond de trainer (Gert Jan Karsten) het een te groot risico om met z’n allen bij elkaar te komen."

Dunnink baalt er van dat de competitie door de maatregelen is stilgelegd: "Dit is een klote periode, heel vervelend. Je kan gewoon heel weinig doen. De zaterdag ziet er heel anders uit. Normaal wordt je wakker met een bepaalde wedstrijdspanning maar daar is nu geen sprake van. Ja, je hebt een heel ander leven. Maar goed, hoe moeilijk het ook is alle clubs hebben er mee te maken dus ook wij zullen er mee moeten omgaan."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel