City FC wil eindelijk bij Jong Ajax winnen 

ALMERE • Do 29 oktober 2020 | 18:21 • Donderdag 29 oktober 2020 | 18:21

De profvoetballers van Almere City FC willen vrijdagavond tegen Jong Ajax hun ongeslagen status in de Keuken Kampioen Divisie behouden. De Almeerders hopen voor het eerst in de clubgeschiedenis een wedstrijd te winnen tegen het beloftenelftal van Ajax.

Almere City doet het dit seizoen tot dusverre uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie. Na 9 wedstrijden staat de ploeg keurig tweede op de ranglijst met slechts één puntje achterstand op koploper Cambuur. Trainer Ole Tobiasen werd daarom deze week door zijn collega trainers en de aanvoerders verkozen tot beste trainer van de eerste periode.

In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week tegen NAC kan trainer Ole Tobiasen weer een beroep doen op aanvaller Shayon Harrison en linksback Thibaut Lesquoy. Ilias Alhaft en Xian Emmers ontbreken nog altijd vanwege blessures.

De uitwedstrijd tegen Jong Ajax is de eerste wedstrijd in de Tweede Periode voor de Almeerders. Jong Ajax won de laatste drie wedstrijden op rij en staat momenteel achtste op de ranglijst.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel