Team Jerommeke loopt door

EMMELOORD • Za 7 november 2020 | 20:15 • Zaterdag 7 november 2020 | 20:15

Team Jerommeke uit Emmeloord wil de doelstelling van twaalf marathons lopen in een jaar volbrengen. Berend Schotanus en René Vernooij zijn zich aan het voorbereiden op de laatste twee marathons van dit jaar.

De hardlopers rennen om geld in te zamelen voor het goede doel. Het tweetal wil in totaal 5000 euro bij elkaar lopen voor MS Research. Een vriend van de atleten, die door bekenden Jerommeke wordt genoemd, heeft MS en zo kwamen Schotanus en Vernooij op het idee om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Begin dit jaar begonnen ze aan hun uitdaging. Vanwege de coronamaatregelen werden de officiële marathons afgelast. De atleten gaven niet op en stippelden zelf routes uit in de provincies van ons land en liepen de afstand met zijn tweeën. Op 15 november loopt het team in Utrecht en de laatste marathon is in de provincie Drenthe op zondag 20 december.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel