Mertens en Chadli motiveren ASV Dronten in video 

DRONTEN • Za 21 november 2020 | 11:28 • Zaterdag 21 november 2020 | 11:28

De Belgische internationals Dries Mertens en Nacer Chadli hebben deze week de voetballers van ASV Dronten een hart onder de riem gestoken met een videoboodschap. De video is bedoeld om de spelers van de tweedeklasser te motiveren in deze lastige coronatijd, waarin de competitie nu al weken stil ligt.

Naast de twee ‘Rode Duivels’ zijn tal van bekenden uit de voetballerij te zien in de motivatievideo voor de spelers van ASVD: onder andere Hedwiges Maduro (oud Ajax en Valencia), sc Heerenveen-trainers Johnny Jansen en Jeffrey Talan, oud-trainer Robert Maaskant, Adri Poldervaart (assistent-trainer FC Groningen), Torino Hunte (VVV-Venlo), James Efmorfidis (RKC Waalwijk), Niek Vossebelt (Roda JC) en Tim Receveur (Almere City FC) spreken de spelers moed in. Ook cabaretier Jörgen Raymann uit Almere levert een bijdrage.

De motivatievideo is een initiatief van de hoofdtrainer van ASV Dronten, Patrick Postuma. Hij benaderde vanuit zijn netwerk de bekende voetballers en trainers en monteerde er vervolgens een video van. De video zette hij vervolgens op YouTube. Volgens Postuma is het filmpje heel positief ontvangen door de spelers en is het een motivatie in hun gezamenlijke doel: promoveren naar de eerste klasse.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel