Vreemde voorbereiding op EK voor Martine Smeets

ALMERE • Di 24 november 2020 | 15:52 • Dinsdag 24 november 2020 | 15:52

Handbalster Martine Smeets uit Almere vindt het naleven van de coronaregelgeving geen grote opgave, maar ze vindt de voorbereiding op een EK wel vreemd op deze manier.

De Almeerse en haar team moeten zich in aanloop naar het toernooi in Denemarken namelijk houden aan veel coronaregels. Dat maakt de voorbereiding op zo’n groot evenement niet makkelijk. "Je bent gewend om samen aan tafel te zitten tijdens het eten, maar dat mag nu bijvoorbeeld niet. Dat is vreemd", zegt Smeets. De ploeg moet na de trainingen zoveel mogelijk contact vermijden.

Smeets is met Oranje op sportcentrum Papendal bij Arnhem maandag begonnen aan de voorbereiden op het EK Handbal. Het EK handbal voor Oranje begint op vrijdag 4 december met een duel tegen Servië. Nederland zou de wedstrijden eigenlijk in Noorwegen afwerken, maar vanwege de coronamaatregelen wordt nu alles in Denemarken gespeeld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel