City FC gelooft in bekerstunt tegen VVV Venlo

ALMERE • Di 15 december 2020 | 19:05 • Dinsdag 15 december 2020 | 19:05

Almere City FC wil woensdag ten koste van VVV Venlo de derde ronde van het toernooi om de KNVB beker bereiken. De Almeerders nemen het vanaf 16:30 uur in het eigen Yanmar stadion op tegen de huidige nummer 15 van de eredivisie.

Trainer Ole Tobiasen kan tegen de Limburgers beschikken over een fitte selectie. Alleen aanvaller Ilias Alhaft is een serieus twijfelgeval. Alhaft heeft een gekneusde voet overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Telstar van afgelopen vrijdag en trainde niet mee met de selectie dinsdagmorgen.

In het verleden troffen Almere City FC en VVV Venlo elkaar voor de competitie al zeven keer in Almere (toen VVV nog in de eerste divisie speelde). Nog nooit wisten de Almeerders te winnen van de Limburgers: vijf keer werd er verloren en twee keer werd er gelijkgespeeld.

De bekerwedstrijd in Almere staat woensdag onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Bij VVV Venlo speelt aanvaller Torino Hunte, die vorig seizoen nog voor Almere City FC speelde, maar niet kon rekenen op contractverlenging.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel