FC Groningen aast op Almere City verdediger Balker

ALMERE • Do 7 januari 2021 | 14:16 • Donderdag 7 januari 2021 | 14:16

Almere City FC verdediger Radinio Balker staat nadrukkelijk in de belangstelling van eredivisieclub FC Groningen. De 22-jarige verdediger is aan het einde van het seizoen transfervrij en dus kan Almere City alleen tijdens de huidige wintertransferperiode nog geld voor Balker krijgen.

Balker trainde donderdagmorgen apart van de groep in de aanloop naar de thuiswedstrjd tegen FC Eindhoven van vrijdagavond. Dit zou op een aanstaande transfer kunnen wijzen. Balker weet dat FC Groningen zeer geïnteresseerd is in zijn diensten: "Volgens mij vinden zij mij een interessante speler, ja dat is zo. FC Groningen is zeker een mooie club."

Verder verwijst Balker naar zijn zaakwaarnemer Richenel Bryson die bij RTV Noord inderdaad de interesse van FC Groningen voor de verdediger heeft bevestigd. Almere City FC technisch directeur Teun Jacobs gaf afgelopen weekend nog aan dat hij Balker liever niet verkoopt tijdens deze winterstransferperiode: "We willen hem als het kan behouden. Als hij de deur uitloopt met een mooie eindklassering en daardoor de club op een mooie manier achter kan laten, is dat toch ook prima", aldus Jacobs.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel