City spits Verheydt uitgeroepen tot beste speler 2e periode

ALMERE • Wo 13 januari 2021 | 14:34 • Woensdag 13 januari 2021 | 14:34

Almere City spits Thomas Verheydt is woensdag uitgeroepen tot de beste speler van de 2e periode in de Keuken Kampioen Divisie. De clubtopscorer heeft dit te danken aan de stemmen van de trainers en aanvoerders van de clubs. Ook hebben de stemmen van de supporters geholpen. De aanvaller uit Den Haag verzamelde de meeste stemmen en ontvangt daarom voor de eerste keer in zijn carrière het Bronzen Kampioensschild.

De andere genomineerden voor de prijs waren Karim Loukili van Helmond Sport, Giovanni Korte van SC Cambuur en Elias Omarsson van Excelsior. Zij legden het af tegen de centrumspits van Almere City FC. Verheydt is dit seizoen goed op dreef voor zijn club: hij wist al 11 keer te scoren en gaf bovendien 5 assists. Hij zal de prijs voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op 22 januari in ontvangst nemen.

Doelman Michael Woud van Almere City FC was genomineerd voor de prijs van beste doelman van de 2e periode, maar hij greep naast de prijs. Deze titel ging naar doelman Jay Gorter van Go Ahead Eagles. FC Volendam verdediger Micky van de Ven werd uitgeroepen tot het beste talent van de 2e periode, terwijl Henk de Jong beslag legde op de prijs voor beste trainer van de 2e periode in de Keuken Kampioen Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel