Toekomst Thomas Verheydt nog ongewis

ALMERE • Do 14 januari 2021 | 16:16 • Donderdag 14 januari 2021 | 16:16

Almere City FC is met Thomas Verheydt in gesprek over een mogelijk langer verblijf van de aanvaller bij de club. Het contract van de centrumspits loopt aan het einde van het seizoen af bij de huidige nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie. Verheydt is dit seizoen belangrijk voor de ambiteuze club met tot dusverre 11 goals en 5 assists.

De clubtopscorer weet nu nog niet waar zijn toekomst ligt volgend seizoen: "Ik weet het nog niet. Ik ben bezig met Teun (Teun Jacobs, de technisch manager van Almere City FC) en het is even kijken, want ik ben nog nooit transfervrij geweest. We zien het wel. Ik heb het echt naar mijn zin hier, zeker weten. Almere is een club met ambities, die in de toekomst in de eredivisie thuishoort. Eigenlijk wil ik daar graag deel van uit maken, maar ik ben nu ook op een leeftijd om nog eens in het buitenland te kijken. De komende maanden gaan het uitwijzen."

Verheydt kwam in de zomer van 2019 over van Go Ahead Eagles en tekende een contract voor twee seizoenen in de polder. Almere City FC betaalde destijds een transfersom van naar verluidt 75.000 euro voor de spits. Afgelopen woensdag werd Verheydt verkozen tot de beste speler van de 2e periode in de Keuken Kampioen Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel