Almere City zonder Balker en Emmers tegen Jong AZ

ALMERE • Do 14 januari 2021 | 19:35 • Donderdag 14 januari 2021 | 19:35

Almere City FC trainer Ole Tobiasen kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Jong AZ geen beroep doen op Radinio Balker. De verdediger liep vorige week tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven (0-0) een bovenbeenblessure op en is daarom de komende weken niet inzetbaar voor de Almeerders.

Voor Radinio Balker extra zuur, omdat FC Groningen zeer geinteresseerd was om hem al deze wintertransferperiode los te weken bij Almere City FC. De eredivisieclub zal nu hoogstwaarschijnlijk wachten tot het einde van het seizoen, want dan heeft Balker een transfervrije status.

Naast de afwezigheid van Balker kan trainer Tobiasen tijdens de wedstrijd tegen Jong AZ in Wijdewormer tevens geen beroep op Xian Emmers, Shayon Harrison, Anass Ahannach en Ilias Alhaft, die allen geblesseerd zijn. Alhaft hoopt volgende week weer de groepstraining te kunnen hervatten.

In vergelijking met de wedstrijd tegen FC Eindhoven van vorige week staan Bram van Vlerken en Faris Hammouti in de basis tegen het beloftenelftal van AZ.

Vermoedelijke opstelling Almere City:
Woud, Van Vlerken, Mirani, Helstrup, Lesquoy, Koolwijk, Receveur, Hammouti, Sorensen, Verheydt en Kaandorp

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel