Prijzen voor steunpilaren in de sport

ZEEWOLDE • Zo 17 januari 2021 | 14:36 • Zondag 17 januari 2021 | 14:36

Ondanks de coronamaatregelen zijn toch de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt in de gemeente Zeewolde. Het Sportgala werd zaterdagavond in aangepaste vorm online gehouden.

Ben Schaft van korfbalvereniging Wolderwijd werd uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Tilly Verhaar van Balletschool Zeewolde kreeg de oeuvreprijs en de corona-inspiratieprijs ging naar de Avondvierdaagse. Deze organisatie kreeg afgelopen jaar, coronaproof, veel mensen in beweging.

Een sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van het jaar werd niet verkozen omdat er door het coronavirus veel sportwedstrijden werden afgelast in 2020. "Ik ben blij dat we iets neer hebben kunnen zetten in deze rare tijd", zegt Stan Stokvis, de voorzitter van Stichting Sportgala Zeewolde. Hij hoopt volgend jaar weer een gewone uitreiking te kunnen houden. Het wordt dan de dertigste editie van het evenement.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel