Beuling hunkert na een jaar trainen naar NK Indoor

EMMELOORD • Wo 17 februari 2021 | 21:51 • Woensdag 17 februari 2021 | 21:51

Atlete Rianne Beuling kijkt ernaar uit om na een jaar zonder wedstrijden eindelijk weer eens in actie te komen. De Emmeloordse gaat komend weekend in Apeldoorn tijdens het NK indoor van start op de 60 en de 200 meter.

De atlete heeft door corona een bijzondere voorbereiding op het NK gehad. Beuling: "Normaal gesproken kunnen we altijd binnen trainen. Door corona kon dat nu helemaal niet. Buiten is het best wel koud geweest. Die combinatie was dus lastig."

Beuling begint zaterdag aan het NK met de 60 meter. De sprintafstand ziet ze als een opwarmer voor de 200 meter die zondag op het programma staat. Beuling: "Dit jaar heb ik meer op het uithoudingsvermogen getraind. Ik ben daarom benieuwd hoe dat gaat op de 200 meter."

De Emmeloordse is op de 200 meter als negende geplaatst. Om de finale te bereiken moet ze bij de beste zes eindigen. Beuling: "Ik denk niet dat dit mogelijk is, maar mocht het wel heel goed gaan dan is een finaleplaats wel het uiterste doel."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel