Hockeymannen opnieuw onderuit

ALMERE • Zo 14 maart 2021 | 16:29 • Zondag 14 maart 2021 | 16:29

De mannen van De Almeerse Hockey Club hebben opnieuw een nederlaag moeten incasseren in de hoofdklasse. Op sportpark Klein Brandt konden de Almeerders niet stunten tegen Kampong: 1-2.

Na 23 minuten opende Koen Visser de score namens de bezoekers uit Utrecht. In het derde kwart was het voormalig Almeerse-speler Terrance Pieters die voor de 0-2 zorgde. Via Jamie Wallace deed de thuisploeg nog wat terug (1-2), maar daar bleef het bij.

Na dertien wedstrijden heeft De Almeerse nog altijd geen punt gepakt. De ploeg van het trainersduo Arjan Jolie / Bart van der Wolf staat met nul punten op de laatste plaats. De achterstand op de nummer elf Hurley is gegroeid naar negen punten.