Almere City FC blijft steken op 0-0 bij Roda JC

ALMERE • Vr 9 april 2021 | 17:36 • Vrijdag 9 april 2021 | 17:36

Almere City FC heeft vrijdagmiddag tijdens het restant van de uitwedstrijd tegen Roda JC geen goede zaken kunnen doen in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd werd op tweede paasdag na 67 minuten gestaakt vanwege hevige sneeuwval. De stand was toen 0-0. In de laatste 23 minuten van het duel kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en bleef het dus 0-0 in Kerkrade.

In het restant van de wedstrijd was Roda JC aanvankelijk een stuk dreigender en kreeg het kansen via Thijmen Goppel (kopbal net naast) en Ali Messaoud. Almere City-middenvelder Jorrit Smeets kreeg geel na een harde ingreep op Marzo. De Almeerders wisten uiteindelijk helemaal niet meer gevaarlijk te worden.

Door dit resultaat blijft Almere City FC op de derde plaats staan van de Keuken Kampioen Divisie. De achterstand op De Graafschap is één punt. Komende maandag speelt de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk de thuiswedstrijd tegen Telstar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel