Coach Jonker en Almere City FC ontkennen gesprekken

ALMERE • Di 20 april 2021 | 17:51 • Dinsdag 20 april 2021 | 17:51

Almere City FC en Andries Jonker ontkennen dat ze de afgelopen weken met elkaar in gesprek zijn geweest. De gesprekken zouden gaan over de functie van hoofdtrainer voor komend seizoen.

De club en de coach reageren daarmee op een bericht van Omroep Flevoland. Daarin staat dat meerdere bronnen zeggen dat zowel de clubleiding van Almere City FC als technisch manager Teun Jacobs oriënterende gesprekken voerde met Jonker. Die gingen volgens de bronnen over de opvolging van de in maart ontslagen Ole Tobiasen.

Volgens Jacobs waren de gesprekken met Jonker louter informeel en hebben de twee vaker contact met elkaar om te sparren over tal van zaken. Volgens Jacobs wordt Jonker volgend seizoen geen hoofdtrainer bij Almere City FC. Ook coach Andries Jonker laat bij NH Nieuws weten vaker informeel contact te hebben met Jacobs, maar geen concrete gesprekken te voeren over een hoofdtrainerschap.

Andere kandidaat
Jonker voerde recent ook een gesprek met een ander lid van de clubleiding van Almere City FC over de vacante functie van hoofdtrainer. Almere City FC is momenteel ook in gesprek met een andere belangrijke kandidaat voor deze functie. Andries Jonker heeft komende zomer een aflopend contract bij Telstar. De club uit Velsen Zuid wil graag dat de oefenmeester zijn contract gaat verlengen bij de huidige nummer 11 van de Keuken Kampioen Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel