Almere City sterk gewijzigd tegen De Graafschap 

ALMERE • Do 22 april 2021 | 20:27 • Donderdag 22 april 2021 | 20:27

Almere City trainer Jeroen Rijsdijk lijkt flink wat wijzigingen door te voeren in zijn basiselftal voor de belangrijke uitwedstrijd tegen De Graafschap van vrijdagavond.

In vergelijking met de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles van vorige week zaterdag heeft de oefenmeester 5 andere spelers opgenomen in zijn basisopstelling.

Afgaande op de laatste training van donderdag beginnen Frederik Helstrup, Steve Tunga, Tim Receveur, Ilias Alhaft en Ilias Sörensen op De Vijverberg. Faris Hammouti, Ruggero Mannes, Oussama Bouyaghlafen, Mees Kaandorp en Radinio Balker (geblesseerd) zijn hun basisplaatsen kwijt.

De Almeerders spelen vrijdagavond voor hun laatste kans op directe promotie naar de eredivisie. Daarvoor moeten de Almeerders winnen van De Superboeren, die op plek 2 van de ranglijst staan. Deze plek geeft aan het einde van het seizoen recht op promotie naar de eredivisie. Bij winst op de Vijverberg brengen de Almeerders het verschil met De Graafschap terug tot 3 punten met nog 3 duels te gaan.

Vermoedelijke opstelling Almere City: Woud, Tunga, Helstrup, Breedijk, Mirani, Receveur, Smeets, Koolwijk, Sörensen, Alhaft, Verheydt

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel