Almeerse hockeyers gaan ook onderuit tegen Tilburg

ALMERE • Do 29 april 2021 | 23:10 • Donderdag 29 april 2021 | 23:10

De mannen van de Almeerse Hockey Club hebben ook het inhaalduel tegen Tilburg verloren. Op het eigen sportpark Klein Brandt werd het het 1-5 voor de gasten. De ploeg van het trainersduo Arjan Jolie en Bart van der Wolff heeft na 21 wedstrijden nog steeds nul punten.

Ook tegen Tilburg hadden de Almeerders geen schijn van kans. Tijdens de rust stond het al 0-3 dankzij doelpunten van Rik Sprengers, Bas Scheer en Gareth Furlong. In het derde en vierde kwart werd het zelfs 0-4 door een goal van Jip Krens. Hidde Straat zorgde voor de Almeerse tegentreffer waarna Krens zorgde voor de 1-5 eindstand.

Almere speelt komende zondag de laatste wedstrijd tegen HGC. Het is ook de allerlaatste kans om van de hatelijke nul punten af te komen. Het al gedegradeerde Almere speelt na vijf jaar Hoofdklasse volgend seizoen in de Promotiedivisie.