Thomas Potters bij Flevo Boys terug op oude nest

EMMELOORD • Za 19 juni 2021 | 12:35 • Zaterdag 19 juni 2021 | 12:35

Voetballer Thomas Potters uit Emmeloord is terug bij zijn oude club Flevo Boys in zijn woonplaats. De middenvelder speelde drie seizoenen in de jeugd van profclub Cambuur in Leeuwarden, maar mocht niet verder bij de Friese club. Potters speelt nu komend seizoen weer bij hoofdklasser Flevo Boys.

Potters is niet de enige versterking voor de ploeg van trainer Arjen Postma, ook Giedo de Weerd van VV Sneek Wit Zwart en doelman Winand Quartel van Pelikaan-S uit Oostwold spelen komend seizoen in Emmeloord.

Flevo Boys sloot afgelopen week het seizoen af met een laatste training. Door de coronapandemie mocht er dit seizoen bijna niet gespeeld worden. De Emmeloorders pakten in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen 2020/2021 twaalf punten, maar daarna werd in oktober de competitie stilgelegd. Potters en zijn teamgenoten kijken uit naar het komende seizoen en hopen dan een volledig jaar te kunnen draaien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel