Overwinningen voor Flevo Boys en SV Urk

EMMELOORD • Za 4 september 2021 | 16:57 • Zaterdag 4 september 2021 | 16:57

Flevo Boys uit Emmeloord heeft de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de hoofdklasse gewonnen. Na de 4-2 nederlaag van vorige week in Friesland tegen ONS Sneek won Flevo Boys zaterdagmiddag met 3-1 van Berkum.

De Emmeloorders kwamen na 35 minuten spelen op 1-0 voorsprong door een goal van Yander Zandbergen. Dat was ook de ruststand op sportpark Ervenbos aan de Espelerlaan. Na een paar kansen voor beide ploegen bleef het lang 1-0 in Emmeloord, tot tien minuten voor het einde.

Invaller Johan Tiems schoot op aangeven van Zandbergen de bal beheerst langs de doelman van Berkum. De gasten maakten in de blessuretijd de aansluitingstreffer 2-1. Direct daarna maakte Timon Rorije voor Flevo Boys de beslissende 3-1.

SV Urk won zaterdagmiddag ook. De Urkers wonnen met 0-1 in Putten van SDC Putten. SV Urk is nu na twee duels met zes punten koploper van de hoofdklasse B. Flevo Boys staat zevende met drie punten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel