SV Urk na winst op AZSV alleen aan kop

URK • Za 11 september 2021 | 16:56 • Zaterdag 11 september 2021 | 16:56

De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen AZSV gewonnen. Op sportpark De Vormt was de ploeg Gert Jan Karsten met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Aalten.

Ondanks goede kansen voor de thuisploeg was het bij rust nog 0-0. In de openingsfase van de tweede helft werd de wedstrijd opengebroken door een goal William de Boer na een mooie aanval. Vervolgens kreeg de thuisploeg een penalty na een overtreding op diezelfde William de Boer. Riekelt Jan Brands verzilverde het buitenkansje van 11 meter. Deze 2-0 bleek ook de einduitslag.

SV Urk gaat nu alleen en ongeslagen aan kop in de Hoofdklasse B. De ploeg heeft 9 punten uit drie gespeelde wedstrijden. De Urkers scoorden tot dusverre zeven keer en incasseerden nog geen tegentreffer.