HAVAS verliest eerste competitiewedstrijd tegen Aalsmeer

ALMERE • Zo 19 september 2021 | 16:30 • Zondag 19 september 2021 | 16:30

Het eerste team van handbalvereniging HAVAS heeft zaterdagavond in eigen huis de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren van HV Aalsmeer. HAVAS begint aan het derde seizoen in de eredivisie. In de afgelopen twee jaar werd de competitie vanwege corona stilgelegd.

Een geluk bij een ongeluk voor HAVAS omdat het seizoen 2019/2020 dramatisch verliep en er maar één duel werd gewonnen. Door het stilleggen van de competitie kon HAVAS daardoor in de eredivisie blijven. Ook de start van het seizoen 2020/21 was niet goed. Voordat de competitie wederom werd stilgelegd verloren de handballers de eerste twee wedstrijden van het seizoen.

De mannen van coach Sicco Timmerman begonnen zaterdagavond gretig aan het duel en de score ging dan ook grotendeels gelijk op tijdens de wedstrijd. Toch bleek het team uit Aalsmeer net iets sterker waardoor de ploeg de hele wedstrijd op een paar punten voorsprong stond. Na de eerste helft was de stand 20-14 voor de bezoekers.

Hoewel HAVAS sterk bleef spelen tijdens de tweede helft en de achterstand tot twee punten wist te verkleinen, werd er uiteindelijk toch verloren met 33-29.

Volgende week week speelt HAVAS uit tegen Tachos Waalwijk.