City aanvoerder Receveur ontbreekt tegen FC Dordrecht

ALMERE • Do 23 september 2021 | 18:59 • Donderdag 23 september 2021 | 18:59

Almere City FC trainer Gertjan Verbeek kan vrijdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht geen beroep doen op zijn aanvoerder Tim Receveur. De middenvelder kampt momenteel met lichte hamstringklachten. Receveur zal in de basisopstelling worden vervangen door Jorrit Smeets.

Na de 2-4 thuisnederlaag tegen Jong Ajax van vorige week hoopt Almere City vrijdagavond tegen FC Dordrecht eindelijk weer tot winst te komen. FC Dordrecht is dan weliswaar de hekkensluiter, maar volgens trainer Gertjan Verbeek is het een lastige ploeg, die meerdere spelsystemen goed beheerst. Almere City staat 15e op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie en heeft slechts 8 punten uit de eerste 7 wedstrijden. De Almeerders moeten winnen van FC Dordrecht om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen.

Naast de afwezigheid van aanvoerder Tim Receveur kan trainer Verbeek ook nog altijd niet beschikken over Oussama Bouyaghlafen en Faris Hammouti. Hammouti heeft deze week wel weer de groepstraining kunnen hervatten. De wedstrijd tegen FC Dordrecht staat vrijdagavond onder leiding van scheidsrechter Cantineau en begint om 20.00 uur in het Yanmar stadion.

Vermoedelijke opstelling:
Woud, Van Vlerken, Leeuwin, Breedijk, Lesquoy, Resink, Smeets, Duijvestijn, Alhaft, Pouwels en Van Hoeven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel