Flevo Boys boekt ruime overwinning op DETO

EMMELOORD • Za 2 oktober 2021 | 17:00 • Zaterdag 2 oktober 2021 | 17:00

De voetballers van Flevo Boys die uitkomen in de Hoofdklasse B hebben zich goed hersteld van de pijnlijke 3-0 nederlaag die vorige week in de derby tegen SV Urk werd geleden. De ploeg van trainer Arjen Postma was zaterdagmiddag voor eigen publiek met 4-0 veel te sterk voor DETO uit Vriezenveen. Bij de rust gingen de Emmeloorders al met 2-0 aan de leiding.

Flevo Boys nam in de eerste helft meteen het initiatief en was de bovenliggende partij. De ploeg van trainer Arjen Postma kwam na 25 minuten op voorsprong door een treffer van Johan Tiems. Vlak voor rust verdubbelde Timon Rorije de voorsprong. Na de pauze tekende spits Yumé Ramos voor de derde treffer. Timon Rorije bepaalde in de slotfase met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 4-0.

Flevo Boys speelt volgende week een uitduel. Dan gaat de ploeg op bezoek bij Noordscheschut.