Gratis Almere City FC-tickets bij een avondje uit eten

ALMERE • Wo 20 oktober 2021 | 13:06 • Woensdag 20 oktober 2021 | 13:06

Almere centrum en Almere City FC zijn samen de campagne 'Scoren in Almere Centrum' gestart. Bezoekers van deelnemende horecabedrijven krijgen een gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van Almere City FC als zij meer dan 45 euro en één cent uitgeven in de horeca.

De twee partijen wilden zowel de stad als de voetbalclub op de kaart zetten. Daarom startten ze deze actie. "Het stadion had net als de horecaondernemers een zware periode tijdens corona", aldus Martin Ort van ondernemersvereniging OVSA. "Almere City FC had nog niet alle seizoenskaarten verkocht en we wilden de horeca een klein zetje voor de omzet geven."

Ludiek bedrag
Het bedrag is volgens Martin Ort van ondernemersvereniging OVSA een ludiek bedrag. "We wilden een bedrag van rond de vijftig euro", legt Ort uit. De 45 euro en één cent is een knipoog naar de 4501 stoelen in stadion Yanmar, de thuisbasis van Almere City FC. De actie loopt tot 10 december. De horecabezoekers krijgen een flyer met een unieke code die ze kunnen inwisselen voor tickets voor een thuiswedstrijd naar keuze.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel