Gertjan Verbeek: ik voel geen wantrouwen 

ALMERE • Do 21 oktober 2021 | 15:41 • Donderdag 21 oktober 2021 | 15:41

Trainer Gertjan Verbeek van Almere City FC voelt zich gesteund door de clubleiding van Almere City FC. Algemeen directeur John Bes gaf woensdag aan dat, ondanks de huidige sportieve malaise, de clubleiding volledig achter trainer Verbeek staat en dat de insteek is dat Verbeek gewoon het seizoen zal afmaken. Almere City FC staat zeer teleurstellend voorlaatste in de Keuken Kampioen Divisie met slechts 9 punten uit 11 gespeelde wedstrijden.

Verbeek grapt: "We maken heel vaak mee in de voetballerij dat op het moment dat het vertrouwen uitgesproken wordt, dan bij de eerstvolgende nederlaag de trainer eruit ligt haha. Dat zou ook zo maar kunnen, dat zie je vaak in de voetballerij. Ik heb een goed contact met John (John Bes-algemeen directeur) en ook met Teun (Teun Jacobs-technisch manager). We spreken alles door en we zijn open en eerlijk. We weten allemaal dat we daar niet willen staan. Dat we andere idealen en ambities hebben en daar blijven we keihard voor knokken. We moeten dingen doen die in het belang zijn van Almere City ". Op de vraag of Verbeek zich gesteund voelt door de clubleiding antwoordt hij: "Ik voel in ieder geval geen wantrouwen in die zin".

Verbeek vervolgt: "Ik maak mij zorgen om de teleurstellende resultaten en de positie die wij op dit moment innemen. Alles wat ik kan aanwenden om daar een verandering in aan te brengen, dat doe ik. Daar heb ik de hulp bij nodig van de spelers, van de technische staf maar ook van John en Teun. Zolang die steun er is en ik die steun voel, is er een basis om door te gaan. Als het op een gegeven zover komt dat die steun er om wat voor manier niet meer is bij één van de partijen, dan worden er andere wegen bewandeld", aldus Gertjan Verbeek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel