Hammouti terug in selectie Almere City  

ALMERE • Do 21 oktober 2021 | 23:06 • Donderdag 21 oktober 2021 | 23:06

Faris Hammouti zit voor het eerst dit seizoen in de wedstrijdselectie van Almere City FC. De rechtsback is door trainer Gertjan Verbeek geselecteerd voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV van vrijdagavond. Hammouti is na maanden volledig hersteld van een blessure, die hem sinds de voorbereiding aan de kant hield.

Naast Hammouti zit aanvoerder Tim Receveur ook weer bij de wedstrijdselectie tegen Jong PSV. Receveur moest de afgelopen twee wedstrijden missen vanwege een hamstringblessure. Hij liep de blessure op in de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Jonas Arweiler, die vorige week tijdens de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch uitviel met een enkelblessure, is hersteld en zit ook bij de selectie.

Ahannach en Bouyaghlafen spelen niet
Twee spelers staan vrijdagavond niet op het veld tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV. Anass Ahannach ontbreekt nog altijd, omdat hij knieklachten heeft. De aanvallende middenvelder is bovendien ziek. Rechtsbuiten Oussama Bouyaghlafen is op de weg terug na een blessure, maar voor hem komt de thuiswedstrijd tegen Jong PSV nog net iets te vroeg.

Hoop op winst, vertrouwen in Verbeek
Almere City hoopt vrijdagavond tegen Jong PSV na 6 wedstrijden eindelijk weer een overwinning te kunnen bijschrijven. Daar waar de club vorig seizoen tot de laatste speeldag meedeed in de strijd om rechtstreekse promotie naar de eredivisie, staat de ploeg nu na 11 wedstrijden op een zeer teleurstellende voorlaatste plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Toch liet de clubleiding woensdag weten dat er geen sprake is van paniek. Ook houdt men vertrouwen in trainer Gertjan Verbeek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel