Gertjan Verbeek: slechtste Almere City van dit seizoen gezien

ALMERE • Za 20 november 2021 | 0:55 • Zaterdag 20 november 2021 | 0:55

Trainer Gertjan Verbeek heeft zeer teleurgesteld gereageerd op de nieuwe thuisnederlaag van zijn ploeg Almere City FC. De Almeerders gingen vrijdagavond in een leeg Yanmar stadion met 0-2 onderuit tegen MVV. Het was alweer de negende nederlaag voor Almere City in 16 competitiewedstrijden.

Verbeek: "Ik ben teleurgesteld in de wijze waarop wij deze wedstrijd hebben gespeeld. Alle andere wedstrijden tot nu had ik een verhaal dat het kwartje ook de andere kant op had kunnen vallen. Die excuses heb ik vandaag niet. Ik heb vandaag gewoon een Almere City gezien, dat dit seizoen nog niet zo slecht heeft gespeeld als vandaag. Het is zeer teleurstellend, we blijven onderin hangen en dat is Almere City onwaardig."

Fout Leeuwin
De 0-2 tegen MVV werd ingeleid door een fout van centrale verdediger Ramon Leeuwin. Verbeek was na afloop hard in zijn oordeel over de routinier: "Dan is het illustratief hoe het eigenlijk eindigt. Op het moment dat je de bovenliggende partij bent en Ramon schiet wederom de bal in de voeten van de tegenstander en keutelt er achteraan. Ik vind dat je dat niet kunt accepteren, ik vind dat je dat niet moet accepteren."

Verbeek vervolgt: "We moeten goed analyseren waarom we deze wedstrijd hebben verloren en daarmee aan de slag gaan, anders dreigt er een rampseizoen. We gaan morgen weer rustig door met waar we van de week mee geëindigd zijn. Het resultaat nu is negatief en daar moeten we hard aan werken", aldus de oefenmeester.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel