Trainer Arjen Postma verlengt contract bij Flevo Boys

EMMELOORD • Vr 3 december 2021 | 17:39 • Vrijdag 3 december 2021 | 17:39

Trainer Arjen Postma heeft zijn contract bij Flevo Boys met twee seizoenen verlengd. De oefenmeester zwaait nu tot de zomer van 2024 de scepter bij de Emmeloordse hoofdklasser.

De hoofdtrainer is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Flevo Boys. Tussen 2008 en 2016 was hij als voetballer actief voor de club. Zowel zijn terugkeer in 2020 als deze verlenging zijn geen verrassing. ‘’Je kent de mensen hier. Het contact was altijd goed en is dat nog steeds. Van beide kanten bevalt het gewoon prima’’, aldus de trainer. Postma keerde in 2020 terug bij Flevo Boys als opvolger van Kevin Waalderbos.

Toekomst
De ambitie van Postma is helder: "Ik wil van Flevo Boys weer een top-Hoofdklasser maken." Iets wat volgens de oefenmeester tijd nodig heeft. De doorstroom van eigen jeugdspelers is daarin een belangrijke pijler: "De club werkt hard om volgend seizoen een O23-team (red. team voor doorstroom jeugd naar 1e elftal) op poten te krijgen." Een aantal eigen talenten heeft die stap naar de hoofdmacht onlangs gemaakt.

Huidig seizoen
Met 16 punten uit 10 duels is Flevo Boys momenteel de nummer zes in de Hoofdklasse B. Vanwege corona is de winterstop van de Emmeloorders eerder ingegaan dan gepland. "Een doelstelling op de ranglijst vasthangen, is in deze tijd erg lastig", besluit Postma. Zoals het nu lijkt, hervat zijn team de competitie medio januari 2022.

Blij met verlenging
Volgens Flevo Boys-voorzitter Henderikus Oostra is de club blij met de verlengde samenwerking met Postma: "Om rust, duidelijkheid en continuïteit te creëren hebben we er bewust voor gekozen om hem nu al vast te leggen. We zijn zeer tevreden over het functioneren van Arjen. Dat blijkt wel uit de duur van het nieuwe contract. We investeren met deze trainer in de lange termijn."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel