Trainer Maurice Steijn bevestigt gesprekken met Almere City

ALMERE • Zo 5 december 2021 | 12:03 • Zondag 5 december 2021 | 12:03

Trainer Maurice Steijn heeft bevestigd in de race te zijn om hoofdtrainer te worden bij Almere City FC. Hij deed dit zondagmorgen tijdens het programma Goedemorgen Eredivisie op sportzender ESPN.

De 48-jarige Hagenaar is bij Almere kandidaat om de vorige week ontslagen Gertjan Verbeek op te volgen. Steijn verklaarde zondagmorgen op ESPN dat hij de afgelopen week twee gesprekken heeft gevoerd met algemeen directeur John Bes, technisch manager Teun Jacobs en leden van de Raad van Commissarissen. Volgens Steijn is zijn gevoel goed, maar zijn er meerdere kandidaten voor de vacante trainerspositie.

Steijn was in het verleden trainer bij ADO Den Haag, VVV Venlo en bij NAC. Afgelopen zomer stapte hij op bij NAC Breda na veel interne onrust. Saillant detail: komende vrijdag speelt Almere City FC de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Of Steijn dan trainer is van Almere City zal komende week duidelijk worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel