Doelman Keller verlengt contract bij City FC

ALMERE • Wo 19 januari 2022 | 18:19 • Woensdag 19 januari 2022 | 18:19

Keeper Stijn Keller heeft zijn contract bij Almere City FC met twee seizoenen verlengd. De 21-jarige doelman zette woensdagmiddag zijn handtekening en ligt nu vast tot de zomer van 2024.

Keller trad op 11-jarige leeftijd toe tot de Football Academy van Almere City FC en doorliep de gehele jeugdopleiding. Op 19-jarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract, in de week dat hij zijn debuut maakte voor de nationale O20 ploeg van Zwitserland.

Keller: "Inmiddels ben ik tien jaar bij deze club betrokken en heb ik de bijzondere reis van Almere City FC van dichtbij mee mogen maken. Deze contractverlenging past bij de weg die ik voor mijzelf heb uitgestippeld."

Technisch manager Teun Jacobs: "Wij zijn blij dat wij Stijn kunnen belonen met een contractverlenging. Stijn is een groot talent en maakt nog steeds de noodzakelijke stappen om elke dag beter te worden. Hij krijgt de gelegenheid om de komende seizoenen te concurreren voor een plek onder de lat."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel