Beloften Almere City willen landstitel ten koste van Feyenoord 

ALMERE • Vr 20 mei 2022 | 16:55 • Vrijdag 20 mei 2022 | 16:55

Het beloftenelftal van Almere City FC (voor spelers onder 21 jaar) kan zaterdagmiddag geschiedenis gaan schrijven door landskampioen te worden. Daarvoor moet de ploeg van coach Hedwiges Maduro, in de finale in Rotterdam afrekenen met Jong Feyenoord.

Almere City O21 werd eerder dit seizoen in de eredivisie kampioen van de najaarscompetitie, terwijl Jong Feyenoord zich onlangs tot voorjaarskampioen mocht kronen. In een rechtstreeks duel mogen beide ploegen nu gaan uitmaken wie er landskampioen wordt.

De winnaar van deze finale maakt in juni via play-offs kans op promotie naar de tweede divisie (Jack's League). Feyenoord wil graag met haar beloftenelftal richting de Keuken Kampioen Divisie en dus is promotie naar de tweede divisie van groot belang voor de Rotterdammers.

De finale om het landskampioenschap voor spelers onder de 21 jaar tegen Feyenoord begint zaterdagmiddag om 15.00 uur op sportpark Varkenoord in Rotterdam.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel