Almere City oefent ook tegen Ajax en Excelsior

ALMERE • Di 28 juni 2022 | 13:46 • Dinsdag 28 juni 2022 | 13:46

Almere City FC speelt in de aanloop naar het nieuwe seizoen ook oefenwedstrijden tegen Excelsior, het Qatarese Al-Duhail SC en Ajax (reserves). Dit heeft de Keuken Kampioen Divisie club dinsdag bekendgemaakt. Eerder was al bekend dat Almere City oefenduels speelt met AZ, FC Dordrecht en FC Den Bosch.

De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding staat voor komende zaterdag op het programma. Dan nemen de Almeerders het in Wijdewormer op tegen een combi-team van AZ. Vervolgens vertrekt de formatie van Alex Pastoor naar Oostenrijk, waar het op woensdag 6 juli een oefenwedstrijd speelt tegen Al-Duhail SC uit Qatar. Terug in Nederland speelt City op dinsdag 12 juli in eigen huis tegen het onlangs naar de eredivisie gepromoveerde Excelsior.

Ook op zaterdag 16 juli staat er een oefenwedstrijd op het programma, maar de tegenstander voor die dag is nog niet bekend. Op 22 juli spelen de Almeerders tegen FC Dordrecht en op 29 juli tegen het FC Den Bosch van oud-trainer Jack de Gier. De oefencampagne wordt vervolgens afgesloten op zondag 31 juli met een thuiswedstrijd in het eigen Yanmar Stadion tegen de reserves van Ajax.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel