Oud-topturnster Céline van Gerner houdt zich bezig met sportprojecten

EMMELOORD • Za 23 juli 2022 | 13:54 • Zaterdag 23 juli 2022 | 13:54

"Ik zie nu veel meer wat er in Flevoland gebeurt", dat zegt oud-topturnster Céline van Gerner uit Emmeloord in onze serie ‘Leven na de sport’. In die serie volgen we sporters die een punt hebben gezet achter hun actieve carrière. Hoe ingrijpend was dit en hoe bevalt hun nieuwe leven?

Drie jaar geleden stopte ze met turnen op hoog niveau. Nu is Van Gerner projectmedewerker bij Sportservice Flevoland. Van Gerner houdt zich bij Sportservice vooral bezig met de campagne 'Heel Flevoland Sport' en het steunpunt Topsport Flevoland. In die rol ziet ze bijvoorbeeld welke sporters in haar eigen provincies actief zijn. In haar leven als topsporter had ze daar geen ruimte voor, alle focus lag toen op haar turnleven in Heerenveen.

Van Gerner zegt in 'Leven na de Sport' dat ze na haar profcarrière niet in een zwart gat is gevallen. De Emmeloordse heeft er na een mooie sportperiode zelf voor kunnen kiezen om op het juiste moment te stoppen. "Ik was wel echt klaar voor iets nieuws", aldus Van Gerner vanachter haar bureau bij Sportservice Flevoland in Lelystad.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel