Hockeycoach Morees wil zich met Almeerse dames gaan handhaven

ALMERE • Zo 14 augustus 2022 | 20:09 • Zondag 14 augustus 2022 | 20:09

De nieuwe coach André Morees wil zich komend seizoen met de eerste damesploeg van de Almeerse Hockey Club handhaven in de Promotieklasse. De Almeerse dames werden het afgelopen voorjaar kampioen van de Overgangsklasse en keerden na drie jaar van afwezigheid terug op het één na hoogste landelijke niveau.

De 45-jarige Morees werd begin juni aangesteld door de Almeerse Hockey Club als opvolger van het duo Daniël de Puysseleire en Bas Beuse. Hij was de afgelopen jaren actief als hoofdcoach van de eerste damesploegen van Rood Wit en Bloemendaal. Als actief speler stond Morees in het verleden 12 jaar onder de lat bij topploeg Bloemendaal.

Morees wilde in eerste instantie na zijn vertrek bij Rood Wit komend seizoen aan de slag gaan binnen het mannenhockey, maar is toch gezwicht voor het aanbod van Almere. Dit komt omdat Morees de Dames I van de Almeerse ziet als een a-typische vrouwenploeg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel