Goalgetter Snoek gaat toch met SV Urk de Derde Divisie in

URK • Di 16 augustus 2022 | 13:36 • Dinsdag 16 augustus 2022 | 13:36

Topscorer Hessel Snoek keert per direct terug in de selectie van SV Urk. Dat laat trainer Gert Jan Karsten dinsdag weten: "Hij zit zeer waarschijnlijk zaterdag al bij de selectie bij ons eerste competitieduel tegen Sparta Nijkerk."

Snoek was afgelopen seizoen toen SV Urk kampioen werd met achttien treffers topscorer in de hoofdklasse B (tegenwoordig heet dat Vierde Divisie). De goalgetter zette daarna een punt achter zijn carrière onder meer om meer tijd door te brengen met zijn gezin. In de afgelopen weken begon het aan Snoek te knagen dat hij de wedstrijden en trainingen vanaf de zijkant van het veld moest volgen.

Karsten: "Hessel heeft aangegeven dat wij het komende seizoen toch weer op hem kunnen rekenen. Hij doet het in eerste instantie voor de vereniging maar heeft zelf natuurlijk ook heel veel zin zich te laten zien in de Derde Divisie."

Snoek wil volgens Karsten de komende tijd niet in de media reageren op zijn terugkeer. "Hessel wil geen drukte rondom zijn persoon. Hij wil gewoon lekker voetballen en belangrijk zijn voor het team."

De Urkers maken zaterdag hun debuut in de Derde Divisie. De ploeg speelt dan (waarschijnlijk met Hessel Snoek in eerste instantie op de bank) een thuisduel tegen Sparta Nijkerk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel